fbpx

Най-щурите и най-скъпи подаръци, които музикалните знаменитости са получавали /първа част/

Налагало ли ви се е да избирате подарък за човек, който си има абсолютно всичко, от което някога е имал нужда? Е, световните знаменитости със сигурност могат да се похвалят, че са от хората, които във всеки един момент могат сами да задоволят всяка една своя потребност и дори прищявка.

Но какво всъщност бихме могли да подарим на някой от тях, като същевременно успеем и да го впечатлим? Летвата е безумно висока за нас, обикновените “простосмъртни”. Защо ли?! Само погледнете примерите, които подбрахме, и веднага ще си отговорите сами на въпроса какво трябва да подарите на знаменитост, ако искате тя да остане впечатлена:

 1. Такъв красавец – Bugatti Veyron Grand Sport – е получил рапърът Jay Z като подарък от съпругата му Beyonce. Източниците на тази информация дори не са посочили конкретен повод, а ако се питате каква е цената на спортния жребец от снимката, първо седнете някъде!  Това са скромните $2 млн.!
  Най-скъпите и най-щури подаръци на световните музикални знаменитости
  Източник: bugatti.com

  Ох, добре, че все още никой не ми е подарил такава. И без това в България няма къде да я карам!
  Ние си оставаме със здраве..и със снимката. Пък докато събираме за един такъв звяр от закуски, можем, благодарение на Rick Ross, да си припяваме така наречения “химн” на скъпата марка.

 2. Като сме започнали на тема коли – през 2012 година Justin Bieber също получи подарък кола от своя мениджър Scott (Scooter) Brown. Струващото $100 хил. превозно средство е на луксозната марка Fisker Karma. Изпълнителят на хитовата песен “Sorry” със сигурност не може да съжали за придобивката. По-скоро може да се похвали с това, че колата му е уникална по рода си и дори е оборудвана със соларни панели по покрива, което е изцяло в съответствие с опазването на околната среда! Браво, Бийбър, браво, Скот! Такъв е примерът, който трябва да дават влиятелните личности на останалите!
 3. През 2010г., за 35-тата годишнина на бившия си съпруг, Katy Perry решила да го изненада с нещо, което аз лично многократно бих предпочела да получа като подарък, вместо скъпа кола. Virgin Galactic е името на първата пътническа космическа линия, която те отвежда на разходка право до открития космос и обратно. Да караме по същество – два билета за космиеското приключение са стрували на Пери не повече от $200 хил. Неприятното в този случай е, че двойката всъщност не е успяла да осъществи астронавтските си мечти, защото Кейти и Ръсел са се разделили, преди необикновеното пътуване да се състои. Кейт, ако четеш това и все още не си използвала билетите, обади ми се.. “поне да не ходят зян тия билети”!
 4.  Подаръкът – мечта на всяко малко момиченце. За Lady Gaga – вече сбъдната, през 2015г. от нейните продуценти от Interscope Records. Бъдете внимателни и предпазливи, когато решите да подарявате животно. Проучете дали бъдещият му стопанин ще има възможност да се грижи за него.
  пони, подарък, лейди гага, най-шантавите подаръци на знаменитостите
  Източник: instagram.com/ladygaga

  За Лейди Гага сме сигурни, че има къде и как да си гледа и цяла зоологическа градина, ако пожелае.

 5. Макар често да придаваме на звездите божествени качества, факт е, че и те са хора, и те също като нас използват, например… тоалетна чиния. Само до известна степен можем да направим това сравнение, разбира се, и следващият пример доказва това. От своя бивш любим, Ben Affleck, през 2003г. Jennifer Lopez получава подарък – забележете – тоалетна седалка на стойност $105 хил. На това му се вика “да си хвърлиш парите в тоалетната”! И щом е толкова скъпа, следователно има нещо по-специално в нея?! Не съвсем, с изключение на множеството диаманти, рубини и сапфири, инкрустирани по нея.

Автор: Габриела Партовска

Вашият коментар

X